UK  DE  FR  ES  PL  HR  SK  IT  CZ  RO  HU 
kosárkosár
Ügyfélszolgálat18 éve az Önök szolgálatában, bennünk megbízhat!


Szállítási árak

Megrendeléseinél Ön az alábbi szállítási költségekkel számolhat. Természetesen az alábbi díjak a rendelése feladásakor automatikusan kalkulálódnak, és a kosárban is feltüntetésre kerülnek.

Szállítási költség Utánvét és átutalás esetén BANKKÁRTYÁS és PAYPAL fizetés esetén
Megrendelés összege Szállítás díja Szállítás díja
nettó 1.000 Ft - 11.811 Ft
(bruttó 1.270 Ft - 15.000 Ft)
nettó 1.574 Ft
(bruttó 1.999 Ft)
nettó 1.574 Ft
(bruttó 1.999 Ft)
nettó 11.811 Ft-tól
(bruttó 15.000 Ft-tól)
díjmentes! díjmentes!


A szállítási költséget a megrendelt termékek árával együtt számlázzuk. A fenti költségeket akkor is egyszer kell megfizetni, ha egy rendelést csak több csomagban vagy nem egy időben tudjuk kiszállítani.


Szállítási és fizetési feltételek

Megrendeléskor a Vevő az alábbi fizetési módok közül választhat:Cégünk vidékre a GLS vagy MPL futárszolgálattal (Magyar Posta Zrt.) szállítja a megrendelt termékeket. A csomagok kiszállítását a futárszolgálat másnapi kézbesítéssel tudja biztosítani. (15:00-ig leadott rendelések esetén). A csomag átvételekor kérjük, győződjön meg annak épségéről és sértetlenségéről, és csak utána adja át az ellenértéket a kiszállítónak. Bármilyen gond esetén a szállítóval vetessen fel jegyzőkönyvet, és ezt küldje el címünkre, mert csak ennek birtokában áll módunkban problémáját megoldani.

A megrendelt termékeket munkanapokon tudjuk kiszállítani, munkaidőn belül (8:00-17:00), ezért kérem mindenképpen olyan szállítási címet adjanak meg, ahol a futár kézbesíteni tudja a csomagot a fent említett időn belül.

Megrendelését leadhatja internetes áruházunkon keresztül vagy telefonon is. Az internetes áruházon keresztül leadott rendelések esetén, pontosan töltsék ki a szállításhoz szükséges adatokat, mert hiányos, vagy szándékosan rosszul kitöltött adatlappal érkező rendeléseket nem áll módunkban feladni.

Garancia és adatvédelem

Internetes áruházunkban megvásárolható termékekre minden esetben, a Magyar törvények által előírt szavatosság vonatkozik (151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet), amely bruttó 10.000 Ft feletti termékekre 12 hónap, kivéve, ha a gyártó hosszabb garanciát biztosít. Fényforrásokra, UV lámpára (cső, LED) a garancia nem vonatkozik.

A Fogyasztó a 17/1999 (II.5) Korm. rendelet 4. §-a alapján jogosult az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Az elállási jog nem illeti meg a vállalkozást, azaz az olyan személyt, aki a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében jár el.

Fontos azonban, hogy ez a jog csak akkor érvényesíthető amennyiben a terméken és csomagolásán nem láthatóak jelentősen a használat nyomai. BANKNOTE Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat visszafizetni, a nem megfelelő használatból eredő kárát érvényesítheti a vásárlón. Amennyiben él ezen jogával kérjük előre tájékoztassa cégünket az kapcsolat menüpontban található bármely elérhetőségi telefonszám egyikén. Ezen felül fontos tudnivaló, hogy az így visszaküldött termékek szállítási költségét a Megrendelőnek/Fogyasztónak kell állni (Utánvételes csomagokat nem áll módunkban átvenni!). Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Megrendelőt/Fogyasztót terhelik.

Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 munkanapon belül. Elállás esetén BANKNOTE Kft. köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni. A fogyasztó köteles a terméket haladéktalanul visszaszolgáltatni.

Az elállási jog során a termékeket az ügyfélszolgálatunkra, a "kapcsolat" menüpontban található címre kérjük visszajuttatni. BANKNOTE Kft. követelheti a fogyasztótól az árú nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.

A cégünkhöz beérkező adatokat kizárólag a szállítás lebonyolításához használja fel, és külső fél számára semmilyen formában adatot nem ad ki. Kivételt képeznek a futárszolgálatok, akik a feladatuk elvégzéséhez szükséges adatokat kapják meg.

A honlapunkon feltüntett képek és videók illusztrációk.

Törvényi szabályozás

A BANKNOTE Kft., mint a Webáruház üzemeltetője kijelenti, hogy az áruház működtetését mindig az aktuális érvényben lévő törvényi szabályozás szerint végzi. (T/5141. számú törvényjavaslat.) A "banknote.hu" webáruházat az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (”Ektv.”) alapján szolgáltatóként BANKNOTE Kft. működteti.

Elektronikus visszaigazolás
A Webáruház minden érvényes rendelésről visszaigazoló e-mailt küld 48 órán belül. Csak a visszaigazolt megrendelés érvényes.

Szerződéskötés nyelve
A felek között létrejött szerződés nyelve magyar.

Szerződéskötés folyamata
A szerződéskötéshez szükséges, egymásra épülő technikai lépéseket a rendszer automatikusan kínálja fel vásárlóinknak. A folyamatot a vásárló a megrendelés elküldéséig bármikor megszakíthatja. A megrendelés elküldését megelőzően vásárlóinknak lehetősége nyílik az általa bevitt adatokat ellenőrizni és az esetleges adatbeviteli hibákat javítani. Vásárlónk által elküldött megrendelés szerződéskötésre irányuló jognyilatkozatnak minősül. Az e-szerződés akkor jön létre, amikor a megrendelés általunk történő – nem az automatikus, hanem a részletekben egyeztettet - visszaigazolása vásárló partnerünkhöz általa hozzáférhetően megérkezik. Amennyiben ez a megrendelés elküldésétől számított 48 órán belül sem érkezik meg, partnerünk mentesül az ajánlati kötöttség alól.

Szerződések iktatása
A létrejött szerződéseket a Webáruház nem iktatja, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. A vásárlások tényét számlával kell igazolni vitás esetekben.

Vitás esetek
A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő felek értékhatártól függően a Pesti Központi Kerületi Bíróság, illetve a Fővárosi Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

Amennyiben bármilyen kérdés felmerülne a szállítási és garanciális feltételekkel kapcsolatban, kérem hívják cégünket, ahol válaszolunk a felmerülő kérdésekre.

2001. évi CVIII. törvény

17/1999.(II.5.) Korm. rendelet-BANKNOTE Kft. © 2005-2024  All rights reserved 

PayPal      Paylike